MENEDZSEREK A TÁRSADALOMÉRT

Fókuszban a Jövő

2020. MÁJUS 20.
SZERDA
09.00-19.00

SEGÍTS TE IS ÉS INSPIRÁLÓDJ! 

20 izgalmas téma

20 szektor jövőjét bemutató panelbeszélgetés

80 elismert cégvezető

80 Q&A program

 

A MENEDZSERTÁRSADALOM ÖSSZEFOGÁSA

Az egész napos digitális konferencia élő közvetítése alatt folyamatos adománygyűjtés zajlik, amellyel a nézők az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogathatják.

 

Cél: 5.000.000 Ft összegyűjtése, az adománygyűjtés május 31-ig tart.

MÉSZÁROS ANTÓNIA

CZAKÓ BORBÁLA

JAKSITY GYÖRGY

JAKSITY KATA

A PROGRAM KEZDEMÉNYEZŐI

Kapita%CC%81ny%20Istva%CC%81n_edited.jpg

A MENEDZSERSZÖVETSÉG ELNÖKE

Karrierje több mint 30 éve indult a Royal Dutch Shell multinacionális olajvállalatnál. Magyarországról induló karrierje, londoni és dél-afrikai tapasztalatokat követően teljesedett ki, közép-kelet-európai kiskereskedelmi üzletág igazgatóként, majd a Shell Hungary elnök-vezérigazgatójaként. Ez idő alatt a Magyar Olaj Egyesület alelnöke és a Hungarian Business Leaders Fórum elnöke. Ezen időszakot követően indul be nemzetközi vezetői karrierje, a Shell kiskereskedelmi üzletágának ügyvezető igazgatója Németország, Ausztria és Svájc területén, majd Közép-, Dél-, és Kelet-Európa alelnöki pozícióját tölti be. Ezt követően Európa kiskereskedelmi üzletágának elnöke, majd Észak- és Latin- Amerikáért felelős elnök Houstonban és egyben a Pennzoil Quaker State vállalat elnöke. A Shell Retail Business vezetése mellett Ő Európa és Afrika Shell üzemanyagok, kenőanyagok és olajfinomító üzletágának igazgatója, a német Shell Vállalatok Felügyelő Bizottságának elnöke és az egyik legnagyobb Brazil Energia Vállalat igazgató tanácsának tagja. A Menedzserek Országos Szövetségének 2018 Év Menedzsere Díj kitüntetettje, 2020 márciustól a Menedzserszövetség elnöke.

MÉSZÁROS ANTÓNIA

Az ELTE Bölcsészkarán diplomázott. Közel hét évig a BBC szerkesztőségeiben dolgozott, elsősorban dokumentumfilmeket készített a világ minden táján, majd hazatérve egy évtizeden keresztül vezetett hírműsorokat előbb az MTV-ben, majd az ATV-ben. Az UNICEF Magyarországot 2017 óta irányítja. Mészáros Antónia több panelbeszélgetésben tűnt fel a davosi Világgazdasági Fórumon, 2019-ben a Forbes Magyarország legbefolyásosabb női közé sorolta.   

M_ANTONIA_edited.jpg

BUDAY KOLLÁRIK TÍMEA

A MENEDZSERSZÖVETSÉG ÜGYVEZETŐJE

Buday_Kollárik_Tímea.jpg

Luxus divatmárkák forgalmazásával indul el pályája 1995-ben, nevéhez köthető többek között a Versace Jeans Couture, Donna Karan New York és Wolford márkák hivatalos magyarországi forgalmazása 1995 - 2001 között. A általa forgalmazott divatmárkák népszerűsítésére nagyszabású divatbemutatókat szervez, majd 2001-től prémium rendezvények, nagyszabású nemzetközi konferenciák, díjátadó és jótékonysági gálák, divatbemutatók és hajshow-k szervezésével foglalkozik rendezvényszervező cége, a Lime Creative Kft. keretein belül, Magyarországon és Ausztriában. 20 éven keresztül az Afro-Latin-Reggae Színpad programhelyszín vezetője a Sziget Fesztiválon. A társadalmi felelősségvállalás nagyon fontos számára, évek óta támogat munkájával több szervezetet és 5 éve a bécsi Life Goes On Jótékonysági Gála szervezője. 2019 nyarán pedig elindítja saját jótékonysági programját 14 éves fiával közösen, a Csudibogár Clubot, ami magasan funkcionáló autizmussal élő gyerekek, fiatalok részére létrehozott közösségi tér. 5 éve a Menedzserszövetség ügyvezetőjeként hoz friss lendületet a Szövetség életébe, nagy lelkesedéssel és odaadással építi a Szövetség presztízsét, az elnökség támogatásával.

Az élő panelbeszélgetések helyszíne

A beszélgetéseket és a stúdiófelvételeket  a Marriott Hotelből közvetítjük.

jvsz_logo_vert_white.png
LIME WHITE.png
Unicef_logo.png
DigitalConferenceSolution_logo.png
MLOGO1_edited.png